Rezistent la apa Jacquard Scaun husa pentru Scaun de luat Masa Cameră Elastic Pernei Scaunului Huse Detașabile Acoperitoare Seat Protector Anti-murdar

Rezistent la apa Jacquard Scaun husa pentru Scaun de luat Masa Cameră Elastic Pernei Scaunului Huse Detașabile Acoperitoare Seat Protector Anti-murdar

0
0 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
11.12lei 15.87lei
În stoc
Skue71470
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

Design de moda, de Brand Nou,de Înaltă calitate!

Pachetul Inclus: 1 buc Scaun de Acoperire

Dimensiunea cel Mai Potrivit Scaun:

Observație:elementul scaun capacul nu este inclus scaun și alte produse .Vă rugăm să asigurați-vă că scaunul dimensiune cu gama înainte de a plăti ,multumesc.

Vă Rugăm Memento

1.Manual de măsurare 1-2cm de eroare este admisibil

2.dacă vrei o altă dimensiune,vă rugăm să ne contactați

3.altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra

4.din cauza transportului pe distanțe lungi problemă ,produsul va fi un pic de ori,produsul nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează utilizarea

7.Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului .Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în fotografii.

8.care nu se poate alege, de la culoare Buton, vă rugăm să ne contactați.

Picătură De Transport Maritim

Acceptam comenzi de la Picătură de Transport maritim.Acolo va fi NU pune nici facturi, codurile QR, promotii sau numele nostru de brand logo-ul în transporturi.Ne va livra cât mai curând posibil pentru tine.

Despre Transport

Atunci când veți plăti comanda, va vom trimite comanda în termen de 8-48 de ore (cu excepția în timpul vacanta de Anul Nou Chinezesc).Vânzător Recomandat Logistica: China Post Aer Înregistrat Mail, Eevtt.ro Standard de Transport maritim, Eevtt.ro Salva pe de Transport maritim, ePacket ,Linie Specială-YW sau alte servicii de logistică mai bune.Pentru că sunt mai rapide și trasabile.Urmareste site-ul: www.17track.net.

Despre Post-Vânzare

Cand voi primi produsul și pentru a găsi că produsul are probleme de calitate, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom oferi retrimite sau de restituire.În scopul de a rezolva problema mai bine, te rog nu deschide dispute.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă mulțumesc!Vă rugăm să fie corecte și detaliate în evaluare și comentarii cu ajutorul altor cumpărători de cumpărare, să alti cumparatori despre experiența ta cu vânzătorul și de a ajuta Eevtt.ro un loc sigur pentru cumpararea si vanzarea de.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să ne contactați prin a trimite un mesaj de Eevtt.ro.Noi va oferim o solutie.

Caietul de sarcini
Setați Tipul Da
Stil Stil Clasic
CN Zhejiang
Utilizarea Scaun De Plajă, Fotoliu, Hotelul Scaun, Scaun Nunta, Scaun Banchet
Material Spandex / Poliester
Model TIPĂRITE
Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
Huse, scaun husa scaunului de elastic, întinde acoperă scaun huse, huse pentru scaune, capac scaun
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.