Om Amuzant Ornamente Pentru Pomul De Craciun Amuzant Fata Emoție Crăciun Acrilice Agățat Decoratiuni Caracter De Comedie Agățat Decorative

Om Amuzant Ornamente Pentru Pomul De Craciun Amuzant Fata Emoție Crăciun Acrilice Agățat Decoratiuni Caracter De Comedie Agățat Decorative

0
0 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
7.84lei 15.63lei
În stoc
Skue72051
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

Descrieri:

Când vine Crăciunul, puteți închide Amuzant de Crăciun Agățat Ornamente de pe ramurile bradului de Craciun, oglinda de la masina, glafuri, usi, sau genți de mână.

Caracteristici:

1. Pomul de crăciun Agățat Ornamente sunt pline de elemente interesante, amuzante, și rafinat.

2. Conceput într-o gaură în partea de sus, ușor pentru a bloca.

3. Cu personaje amuzante, care sunt ușor pentru a atrage atenția.

Caietul de sarcini:

Material: acril

Dimensiune: aproximativ 10x8x0.5cm/ 3.94x3.14x0.19in

Stil: ca in poza

Lista De Ambalare:

1*Amuzante De Craciun Ornament Agățat Pandantiv

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Crea un Fuuny Atmosfera ] Ornamente pentru Pomul de Craciun ajuta pentru a construi o atmosferă plină de umor in masina/ casa, cu personaje amuzante, care sunt ușor pentru a atrage atenția.Acestea sunt decorate în culori luminoase.

2.[ Bine Concepute ] Amuzant Om Mașină Agățat de Ornament este prelucrat cu măiestrie, realizat din fiabile materiale acrilice, durabil și nu este ușor să se estompeze, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

3.[ Ușor să Stea ] proiectat cu o gaură în partea de sus, de Crăciun Amuzant Ornament Agățat Pandantiv aduce o mulțime de comoditate pentru tine, și poate fi atașat cu ușurință oriunde doriți.

4.[ Largă de Aplicare ] Personalizate de Crăciun Ornament are personaje interesante de design, și poate fi folosit pentru decorare pomi de Crăciun, oglinzi auto, genti, brelocuri, etc, plus ideal pentru tine de a amuza prietenii, vecinii, și oaspeții.

5.[ Cadouri ] Perfect ca un cadou pentru prieteni și familii, Amuzant Om Ornament pentru Pomul de Craciun este proiectat pentru a adăuga o unică bucurie și o atmosferă de distracție la casa ta, și să o împărtășească festivalului de majorete împreună.

Caietul de sarcini
Origine China Continentală
Electronice NO

Recenzii Ale Clienților

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
ornamente pentru pomul de craciun
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.