Anti-Orbire de Noapte Viziune Driver Ochelari pentru Conducere de Noapte Ochelari de Lumină Îmbunătățit Moda ochelari de Soare Ochelari de Masina Accessries

Anti-Orbire de Noapte Viziune Driver Ochelari pentru Conducere de Noapte Ochelari de Lumină Îmbunătățit Moda ochelari de Soare Ochelari de Masina Accessries

5.00
0 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
9.69lei
În stoc
Skue7615
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

[Protecția ochelari]

1. O mână de ștergere va deteriora stânga-dreapta balanța de cadru și provoca deformarea.Este recomandat să țineți oglinda picioare cu ambele mâini și scoateți-le în paralel de ghidare pe ambele părți ale obrajilor.

2. Ori tâmpla stângă în primul rând atunci când se iau și pune-l pe, care nu va provoca cu ușurință o deformare a cadrului.

3. Este recomandat să clătiți pahare cu apă curată și de a folosi un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala, și apoi utilizați un special ochelari de pânză pentru a încerca pentru a șterge.Trebuie să țineți cadru marginea sârmă pe partea de ștergere obiectiv și ștergeți ușor obiectivul de a evita o forță excesivă cauzează daune la rama sau lentila.

4. Atunci când nu poartă ochelari, vă rugăm să le înveliți într-ochelari de pânză și le-a pus în pahare caz.De plasament temporar, vă rugăm să păstrați convex suprafata de ochelari cu fața în sus, în caz contrar lentile va fi ușor zgâriat.În același timp, ochelarii ar trebui să evite contactul cu elemente corozive, cum ar fi insecticide, toaletă detergenți, cosmetice, spray-uri de par, medicamente, etc., și pentru a evita pe termen lung în lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate (peste 60 ℃), în caz contrar aceasta va provoca cu ușurință deteriorare, deteriorării și deteriorarea de lentile și rame de Decolorare etc. 5. Merge regulat la un magazin profesional de plastic ajustări.Deformarea cadrului va provoca o povară pe nas și urechi, iar lentilele sunt, de asemenea, ușor pentru a slăbi.

6. Nu utilizați ochelarii în timpul sport intens, pentru a evita un impact puternic care ar putea provoca o lentila pentru a rupe și provoca ochi si fata daune; nu utilizați purtat lentile pentru a preveni dispersia luminii de la a provoca pierderea vederii; nu te uita direct la soare sau puternic, orbitor de lumină pentru a evita dor ochii.

7. Ochelari de soare de întreținere orbitor ochelari de soare permite să fie activ în soare și gratuit.În fapt, ochelarii de soare pot bloca soarele, dar ei nu pot bloca poluare daune, astfel încât să ia grijă de ei cu atenție pentru a evita pierderea de față.În fapt, metoda de menținerea ochelari de soare este ca mentinerea pahare obișnuite.Trebuie să dezvolte un obicei de curățare, pliere și depozitare.Doar că ochelarii de soare sunt de multe ori de purtat, și ei vor fi zgâriat, dacă nu ești atent, astfel încât există unele mici detalii să vă reamintesc: atunci Când ochelarii sunt colorate, nu le alege cu unghiile, se va obține ușor de zgâriat.Suprafață.Atunci când ochelarii de soare nu sunt uzate, mulți oameni vor atarna-le pe capetele lor, gulere sau buzunare.În acest moment, corpul gama de mișcare nu trebuie să fie prea mare pentru a evita ruperea sau crashing.Sau cineva va pune într-o geantă de mână.Este recomandat să-l pună într-un suport de ochelari de caz în primul rând, și apoi pune-l în geantă, astfel încât să nu fie purtat de lucruri mici, cum ar fi cheile, piepteni, plăci de cupru, sau contaminate cu ruj și alte produse cosmetice.

Caietul de sarcini
Lentile De Material CR-39
Gen BĂRBAȚI
Material Cadru Titan Plastic
Numărul De Model DW2807
Origine China Continentală

Recenzii Ale Clienților

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
viziunea sega, gental om ochelari, ochelari raifan, viziune de noapte glassese, pânză curată de sticlă auto, nedefinit pantaloni, fara rama ochelari de noapte, night vision optica din marea britanie, ceață de noapte viziune ochelari, mărgele de sticlă mică gaură
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.