Controler de Încărcare solară cu WIFI 12V/24V/48V AUTO 10A 20A 30A 40A 50A 60A LCD Interfata USB Inteligent Sistem Fotovoltaic

Controler de Încărcare solară cu WIFI 12V/24V/48V AUTO 10A 20A 30A 40A 50A 60A LCD Interfata USB Inteligent Sistem Fotovoltaic

0
0 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
209.89lei 466.38lei
În stoc
Skue28355
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

WiFi APP 12V 24V 48V 10A 20A 30A 40A 50A 60A Solar Charge Controller Dual USB Display LCD Încărcător de Baterii Solare FOTOVOLTAICE Regulator de Putere pentru Litiu Baterie Plumb-Acid

Caracteristică:

1. Adopta industrial cip principal.

2. -Ecran mare LCD display, reglabil de încărcare și descărcare parametri.

3. Completați cele trei-nivel de încărcare PWM de management.

4. Built-in apropiere de protecție de încărcare, protecție scurt-circuit, circuit deschis de protecție și de conexiune inversă protecție, toate din care sunt auto-recuperare și nu va deteriora controller.

5. Două porturi USB face tarifare mai flexibile.

6. WiFi aplicație poate fi verificat și stabilit la orice moment.

7. Controlere noastre pot fi folosite pentru international baterii cu litiu, litiu fosfat de fier baterii și baterii plumb-acid.

Caietul de sarcini:

Sugestii pentru utilizarea în condiții de siguranță:

1. Acest controler de încărcare este automat recunoscut de 12V/24V/48V, înainte de prima de instalare, vă rugăm să asigurați-vă că bateria are suficientă tensiune pentru operatorul să recunoască tipul de baterie.

2. Cablul bateriei ar trebui să fie cât mai scurtă posibil pentru a minimiza pierderile și pentru a evita care afectează judecata normale de tensiune.

3. Acest controler este potrivit pentru ternare baterie de litiu, litiu fosfat de baterii și acumulatori plumb-acid.

4. Regulator de încărcare este adecvat numai pentru reglementarea module solare.Nu conectați alte încărcare surse de alimentare pentru încărcare reglementare.

5. Operatorul va genera căldură în timpul funcționării, vă rugăm să acorde o atenție pentru a instala controller pe o suprafață plană, bine ventilat suprafata.

Cum pentru a conecta controler nostru?

1. Conectați bateria la controler.Este recomandat pentru a adăuga un aer comuta între operator și bateria pentru a proteja operatorul și baterie.Atunci când controlerul este conectat la baterie, ecranul LCD va afișa parametrii și apoi setați tipul de baterie.

2. Dacă DC de ieșire este necesară pentru a controla sarcina, vă rugăm să setați de ieșire modul de control în primul rând, și apoi rândul său, pe DC de ieșire cut-off switch.

3. Conectați panoul solar FOTOVOLTAIC pentru operator, cu condiția ca PV tensiunea de intrare este în încărcare gama de lucru de la operator, operatorul va intra în starea de încărcare.

4. Se recomandă ca operatorul să adăugați un comutator de aer pe baterie, panou solar și încărcare pentru protecție.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini
Numărul De Model KDY
Este Dispozitiv Inteligent Da
Certificare CE
inteligent Cu WIFI
Curent 10A/20A/30A/40A/50A/60A
Greutate 0.5KG/0.7KG/1.2KG
Ecran Display LCD
Cerere Sistem Solar Controler, Solar Stație De Lucru, Sistem fotovoltaic
Tensiune 12V/24V/48V AUTO
Curent Maxim 60A
Origine China Continentală
Utilizarea controler de încărcare solară
Panou Solar încărcător Solar power bank

Recenzii Ale Clienților

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
controler de încărcare solară, regulator de încărcare, mppt 60a încărcător solar controler, PowMr, MPPT Controler de Încărcare Solară, mppt esmart3
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.