Fibra de Carbon rezistenta la Socuri Caz pentru Huawei P inteligente 2018 Silicon de Caz pentru Nova Lite 2 Huawei Y7S Bara de protecție Capacul din Spate Coque Fundas

Fibra de Carbon rezistenta la Socuri Caz pentru Huawei P inteligente 2018 Silicon de Caz pentru Nova Lite 2 Huawei Y7S Bara de protecție Capacul din Spate Coque Fundas

5
3 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
11.16lei 16.39lei
În stoc
Skue156152
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

Acest caz nu se adaugă o mulțime de vrac sau grosimea telefon, părțile cauzei sunt texturate și nu numai că ajuta cu prindere dar, de asemenea, vă ajută să dau seama în cazul în care pentru a stoarce pentru asistent.Toate grafice sunt frumoase și colțurile sunt capitonat, puternice și durabile,pentru a evita accident de cădere, și marginile înfășurați în jurul valorii de la partea din față a ecranului.

Descriere Produs:

Făcut de șoc absorbant, incasabilă premium TPU si Policarbonat material.

Pot extreme oferă protecție de zi cu zi foloseste, cadă, lovituri și zgârieturi, rezistent la rupere și acumularea de praf.

Designul precis, ușor de acces la toate porturile si butoanele, pentru a vă aduce mult mai convenabil în viața de zi cu zi.

Tehnologia 3D pentru a crea unic fibra de carbon textura si modelul cu cele mai utilizate pe scară largă TPU (Poliuretan Termoplastic) material.

Prelucrate gel cauciucat pentru a forma finisaj mat de suprafață pentru a preveni grăsime și sudoare de la mâini pentru a rămâne pe caz.Șterge-o!

Interior Special proiectat modele pentru a crea ventilație pentru fluxul de aer pentru a ajuta să se răcească aparatul.

Decupaje Precise ofera acces la toate porturile si butoanele fara a scoate caz.

Flexibil Moale TPU Material Rezistent și Moale touch vă oferă o Aderență mai simți.Ridicat de buze protejează ecranul și camera de picături și zgârieturi de suprafață.

Slip-dovada și Ușor pentru a Disipa Caldura: externe ridicat benzi de cauciuc oferă o prindere anti-alunecare.

Slim & se Potrivesc Perfect: Elegant, usor si buzunar-friendly de design.Doar 0.65 mm subțire decât te-ai așteptat să-ți dau goale-ca experiență.

Mai multă protecție: ridicat de frontieră protejează camera și ecranul de zgârieturi.Fibra de Carbon de Cereale design previne filigrane și pete.

Sensibil, Receptiv Butoane: Echipat cu butoane independente, Elegant Contrast Design de Culoare, ceea ce le face se simte sensibil atunci când este apăsat, cu certă feedback-ul tactil.Delicată atunci când se atinge de piele: Piele-friendly simte cu o aderenta excelenta.

Caietul de sarcini
Caracteristici Non-Alunecare, Rezistent La Apă
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Origine China Continentală
Nume De Brand adcanovd
Design Simplu
Compatibil Marca Huawei

Recenzii Ale Clienților

  1. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2023-01-06

    Calitate
    5
    Frumos pe telefon
  2. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2022-11-16

    Calitate
    5
    A sosit mai devreme foarte bun
  3. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2022-10-14

    Calitate
    5
    Foarte Dublă

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
rezistent la șocuri caz, masca de onoare 9x, Cazuri, capacul de silicon, inel caz, sac de cazuri, onoarea 8 pro, Huawei P10, huawei honor 7x, gel capac spate din tpu, huawei p30 lite caz, huawei y9 prim-2019 telefon
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.