Ieșire 67.2 V 3A Putere Încărcător Litiu Baterie Li-ion 67.2 V 3A Intrare AC 100-240V pentru 16Series 60 de Volți Biciclete Electrice Baterie

Ieșire 67.2 V 3A Putere Încărcător Litiu Baterie Li-ion 67.2 V 3A Intrare AC 100-240V pentru 16Series 60 de Volți Biciclete Electrice Baterie

5
3 Recenzii Puteți Adăuga comentariul Tau
83.85lei 97.48lei
În stoc
Skue136402
Culoare Roșu
Dimensiune XS
XS
S
M
L
XL

Ieșire 67.2 V 3A Putere Încărcător Litiu Baterie Li-ion 67.2 V 3A Intrare AC 100-240V pentru 16Series 60Volt Biciclete Electrice Baterie

Caietul de sarcini:

- Nume de Brand: TANGSPOWER

- 100% Brand Nou și de înaltă calitate Super-puternic de protecție.

- intrare: 100-240VAC,50/60Hz

- Ieșire: 67.2 V 3A

- Indicator de încărcare: Încărcare lumina roșie este plină de lumină verde

- Securitate protectie: OVP/OCP/ protectie la Suprasarcina/ Scurtcircuit-circuit de protecție

- Culoare: Negru

- Putere Max: 150W

- Conector: 3P GX16, Pozitive și negative(1+,3-), Diametru 12.44 mm

(Vă rugăm să selectați conectorul de care aveți nevoie, dacă nu știți dimensiunea sau au nevoie de alți conectori, vă rugăm să contactați Tangspower servicii pentru clienți, vă mulțumesc.)

- Plug: UE / SUA / marea BRITANIE / AU

(Vă rugăm să alegeți fișa de țară, ne va livra plug în funcție de alegerea ta, dacă tu nu știi plug de țara/regiunea dvs., vă rugăm să contactați Tangspower servicii pentru clienți, vă mulțumesc.)

- Achiziționarea Note:vă Rugăm să asigurați-vă că dacă bateria modelul se potrivește Tangspower încărcător, și asigurați-vă că polii pozitivi și negativi din Tangspower conector sunt la fel ca dvs. încărcătorul original.Dacă polii pozitivi și negativi sunt diferite, Tangspower încărcător va afișa întotdeauna o lumină verde și face ca acesta să nu reușesc să se încarce.

(Dacă nu sunteți sigur cu privire la modelul de baterie sau polii pozitivi și negativi din conector, vă rugăm să contactați Tangspower client service inainte de cumparare)

- Servicii post-vânzare: încărcătorul nu funcționează după primirea pachetului, vă rugăm să contactați Tangspower servicii pentru clienți, în timp, încărcător Defect va Vom returna sau re-livrare, nu dau feedback negativ imediat, vă Rugăm să contactați Tangspower servicii pentru clienți, vă Mulțumesc!

Dacă folosiți un multimetru pentru a testa încărcător, vă rugăm să încărcați complet multimetru pentru testare.Nu va fi erori atunci când multimetrul nu este complet încărcată.Dacă rezultatele testelor nu sunt îndeplinite, vă rugăm să contactați Tangspower servicii pentru clienți, vă mulțumesc!

Pachetul inclus:

1buc 67.2 V 3A Încărcător

Tangspower Utilizare și întreținere a încărcătorului:

1. Atunci când încărcarea, primul conector la baterie, apoi conectați la AC; după complet, se taie pe AC, apoi trageți bateria plug.Dacă scoți bateria conectați mai întâi în timp ce de încărcare, mai ales atunci când curentul de încărcare este mare (lumină roșie), este foarte ușor de a deteriora încărcător.

2. Atunci când LED-ul devine verde, vă rugăm să continuați încărcarea timp de 2-3 ore.

3. Vă rugăm să nu a alerga afară de baterie, apoi încărcător.În caz contrar, bateria nu poate fi protejată sau chiar deteriorate.

4. pe termen lung superficial baterie de descărcare de gestiune, de aproximativ 3 luni, pentru o descărcare de gestiune profundă, este așa-numita re-iluminat, care este propice pentru activarea pe termen lung imobil material în partea profundă a bateriei.Luminos înseamnă că de echitatie controler baterie subtensiune protecție acțiune.

5.Vă rugăm să folosiți încărcătorul într-un loc uscat, în timp.

6.Când nu utilizați încărcătorul, nu întotdeauna conectați sursa de alimentare.

7.Vă rugăm să confirmați bateria, Deoarece este folosit pentru a încărca o baterie cu litiu.Nu folosiți încărcătorul pe baterie LiFepo4, în caz contrar, încărcătorul va fi fost incredibil de cald.

Caietul de sarcini
Pachet Da
Utilizarea 60V 16 baterii cu Litiu
Certificare ce, FCC, RoHS
Încărcare rapidă Da
Nume De Brand TANGSPOWER
Ecran de afișare No
Tip Electric, Solar, USB
De Transmisie De Date NO
Origine China Continentală
Numărul De Model 67.2 V 3A
Inteligent De Încărcare Da

Recenzii Ale Clienților

  1. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2022-10-18

    Calitate
    5
    Perfekto
  2. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2022-11-09

    Calitate
    5
    Rapid de transport maritim și de calitatea produsului.
  3. Revizuirea de către Anonymous

    Postat pe 2022-11-25

    Calitate
    5
    Le răspândească gratuit expeditorilor.

Scrie Un Review

Scrie un comentariu

Calitate

Tag-uri
putere încărcător litiu baterie li-ion, încărcător de bicicletă, 67.2 V, incarcator, roabă electric, caz
Produse Pentru Oameni

Produse conexe

Ce ai vrea să vezi.